CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Pages

~my lovely and cutey frens at blogspot~

Sunday, September 13, 2009

12 September 2009















ari ni bgun lewat sangat sbb lwat abis ckap phone ngan mR. gULA kApAs smlm... bgun2 jew trus gmandi then on9 jap.. sedar x sedar da pkl 5 da.. trus ajak atun g bazar.. tp ani ikut skali..huhuhu...
then pegi bazar beli nasik kerabu lagi.. huhuhu... ari ni bukak pose kat bilik jew ngan acu ngan maman.. then aku lpas isyak aku on9 lagi... pastu msj mR. gULA kApAs, tp mR. gULA kApAs ade team building time tuh.. olo sedy sangat...tp lpas tu dalam pkl 2 lebih mR. gULA kApAs call... happy sangat... windoo sangat kat mR. gULA kApAs....



















then tanggal 12 September ni jugak adalah birthday adikku Atika Comot yg ke 21 tahun!!! Happy Birthday!!!

11 september 2009


ari ni first time g klas pagi sowang2.. selalu pegi kelas ngan mR. gULA kApAs.. nk nanges je sepanjang drive g kelas.. hukhuk... abis klas je trus g jumpe penyelia, tp penyelia aku DR. SARJIT SINGH DARSHAN SINGH (ha saper x kenal xtau laa..) x sehat la plak.. aku bt penat2 final year project paper sampai xtdo mlm, die suh tgal je kertas tu kat meja die... tp xpe, ringan sket keje aku this week.. thanks dr... huhuhu....
then dr thari spi ptg aku tdo jew, ptg kuar g bazar ngan deq non, beli nasik kerabu... then aku bbuka kat bilik deq non after isyak aku siapkan asgmnt.. then suzie call mtak dtg ladang 10, sbb ade bbq sektr die.. makanan byak lebih.. best gile... then dalam 11 suku gak blk bilik deq non, setel sket lagi keje pastu online sket then mR. gULA kApAs call... sembang lame sangat ngan mR. gULA kApAs... rindu sangat...
after mR. gULA kApAs call terus tido....

10 september 2009


busannye ari nih, g lab database, server down plak... online jew.... pastu call deq non ajk bkak puasa skali, tp time tu deq non ade kat the mines.. abis jew klas aku blk kolej salin baju, then straight to the mines.. berbuka puasa kat kfc mkan set jimat SET B.. huhuhu.... pastu g beli big apple.. sedap sgat tp sedey sbb teringat mR. gULA kApAs yg da lame nk mkan big apple.. sedeynyerrrr... huhuhu.. i miz u my dear mR. gULA kApAs...

Thursday, September 10, 2009

bayangkan.............

(the luv of my life)

today i woke up this morning i realize that mR. gULA kApAs not gonna be around for this 4 days...
i'm going to class with mR. gULA kApAs, n mR. gULA kApAs always hold my hand sepanjang die drive... then kitaorg blk kelas same2... then dlam pkl 1.50 mR. gULA kApAs dtg kat kete bwak beg pakaian n kasut bserta sweater... pastu aku trus anta mR. gULA kApAs g kat stesen bas tempat die nk gerak.. mR. gULA kApAs akan ke uTM skudai utk kem latihan pusat for this 4 days.. rindu sangat... bayangkan lah hari2 ku tanpa mR. gULA kApAs, sape nk teman g bazar ramadhan, teman bca jurnal kat library sambil duk kat lantai... hikhikhik.. sape nk teman aku klu aku bt asgmnt smpi lewat malam.. then sape yg nk teman aku bbuka puasa n tlg beli nasik sahur kat aku pagi2.. huhuhu... i mis u syg.. muah..

Tuesday, September 8, 2009

= kEnApA? whY? =


xtau KENAPA 2 3 hari ni rase xbest jew..
hari - hari yang dilalui sgat perit.. benci dengan 2,3 hari lepas..
KENAPA???
kenapa bile aku tgah perit n sedih xde org amik berat pon?
KENAPA???

so sad... hukhuk...


Aku bosan dengan cinta mu
Aku rasa buang masa
Kau selalu mendustakan cintaku

Aku fikir kau tak searus
Lebih baik ku beralih
Biar kan diriku terus bersendiri

Ku tak fikir engkau setia
Walau jasad dan juga nyawa
Sebagai tanda cintamu padaku katamu

Tak mungkin ku percaya
Kata-kata yang penuh dusta
Hanya lah bibir berkata yang memilukan
Menambah bengang rasa hampa
Kerunsingan diriku terasa

Cukup berkali kau berkata
Jangan diulang lagi dusta
Jangan kau pujuk hati yang terluka

Tak mungkin akan ku kembali
Jika janji sekadar mimpi
Tak mungkin ku sama dirimu yang sering berdusta

Letih hatiku diserang pilu
Letih hatiku teringat janjimu
Akan ku teruskan hidupku
tanpamu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...