CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Pages

~my lovely and cutey frens at blogspot~

Monday, May 31, 2010

menanti sebelas hari sebelum majlis pertunangan

31 Mei 2010

hari ni xtau nk buat ape...
just duk rumah tengok adik2 cat rumah...
da xtau nk tulis paper...
sume ni permintaan adik faezy n ain.. hehhehe
sampai petang xtau nk buat ape..
malamnyer pegi pasar malam..
xtau nk beli ape, just beli ice blended mocha n nasi kerabu jew..

balik rumah jew terus call my dear nasir manje...
rindu sangat...


sampai habis kedit...
hehhehe...


muuuuakkkkkkkkssssssss!!!!

Friday, May 28, 2010

sEpULUh hARi tAnpA sAyAnGkU

27 Mei 2010

seperti biasa hari ni sudah berada di rumahku syurgaku...
dapat tido dalam bilik yang amat selesa, tilamnya mak oiii lembut sangat nihhhh ngan kesejukan aircondnyer..
waduh2 i like it... tapi almaklumlah bile da bangun tu pukul brp..
walalalala


lpas zohor jew, terus keluar pegi kedai pengantin sbb nak tkar kaler alas dulang, pihak lelaki mahu tukar kaler hijau, so nasib baik setel..

pastu g tempah sirih junjung, sangt lame yang giler untuk memilih sirih junjung yang ternaik utk majlis pertunangan itu nanti... so da pilih 2 jenis sirih junjung yang terbaik telah dipilih dari majalah pengantin 2010.. terima kasih kepada majalah Pengantin kerana membantu saya walaupun suasana di kedai pengantin tersebut agak kecoh ketika itu... tetiba je ade sorang pak cik ni datang nk tukar barangtapi resit xbawak, kecoh jew walhal dalam seratus plastik "Terima kasih" yang die beli tu, cuma satu je yang rosak.. halal je laa...

after that blk rumah dengan tenangnye... sbb sume yang tempah menempah dah setel.. pape pun...

i miSS U, sayangku Nasir Idris

gud to be at home...

Friday, May 21, 2010

hARi kETigA tAnpA sAyAnGkU

20 mei 2010

pagi ni lepas solat subuh terus tdo, xturun breakfast pun dan akibatnye ibu terpaksa masak megi goreng utk sarapan paginye..
hehehe... kesian ibu...
ni la ibu saye yg pakai tudung hitam tuh, yg serba koko ni my aunty, mak long...

da dekat thari baru bgun tu pun sbb ibu kate ayah da otw blk..
cepat2 pegi mandi then housekeeping dtang bersih bilik.. then tgu ayah untuk lunch..

lpas tu trs gerak blk UPM untuk amik draft utk dijilid.. lpas tu lpak2 kat ofis..

dalam pkl7 grak blk hotel..

then lpas mkan malam sembang2 ngan ibu then buat facebook kat ibu..

lewat mlam sAyAnGkU call sembang lame sangat ngan die..

waa..
rindu bangat sama sAyAnGkU
my sayang time konvo my brother

Thursday, May 20, 2010

hARi kEdUa tAnpA sAyAnGkU

19 mEi 2010

hari ni start kehidupan seperti anak seorang jutawan...
pagi2 lagi ibu kejut solat subuh then turun pegi breakfast pastu tdo...
bgun2 jew ibu tgah masak kari.. hmmmm tengahari la tu kan? adohai kantoi la plak..
then pegi gosok gigi, sembang2 ngan ibu pastu housekeeping dtg nk bersih bilik...
lpas lunch ngan ibu, pegi mandi, berendam dalam tab mandi ngan buih sabun..
walalalala...
its so nice, dah lame xberendam dalam tab mandi dengan buih sabun yang banyak.. nyamannyer...
then habiskan mase dengan ibu asyik sembang2 n gosip psal "Iziyek"..
hahaha..
kemudian msej masuk, dapat satu mesej gembira from my supervisor "Dr. Sarjit Singh".
msej die berbunyi "ur draft sudah beres. please binding n submit"
waaa.. da boleh jilid daa..
setelah sekian lame aku menanti untuk jilidkan tesis aku..
lpas maghrib ayah bawak aku ngan ibu pegi Jalan Masjid India
pegi beli barang kat mydin
then pegi makan yong tau fu..
having such a nice day with my parent...

~at nite~
sAyAnGkU call sembang then nyanyikan a new song tu me..
so sweet..
thats why i luv him so much..

that's y i LOVE u, nAsiR...

Wednesday, May 19, 2010

~hARi pErtAmA tAnpA nAsiR iDriS~

18 mei 2010

5.45 pagi bertolak ke Bandar Tasik Selatan, hantar buah hati kesayangan blk Sabah... waa syahdunya pagi2 lagi sudah ditinggalkan.. i miss him so much...


sampai kat kolej tgok dalam kete, die tgalkan baju die siap ade bau badan die lagi.. wangi jew baunye.... boleh buat tido lani jawabnye.. hehehe
tepat jam 10.45 pagi sAyAnGkU call cakap da sampai... die asyik call jew sepanjang mase dari pagi sampai malam.. i miss him u so much my dear.. muah sAyAnGkU...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...