CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Pages

~my lovely and cutey frens at blogspot~

Tuesday, January 4, 2011

tahun baru ~2011~

1 Januari 2011
Happy Birthday Nurul Ain Johari!!!
ari ni tahun baru 2011 (sape yang sambut laa).. tapi saya kene travel balik UPM bersama2 ngan ama.. sepanjang perjalanan saya drive slow jew sbb kejap2 hujan kejap2 hujan.. bimbang gak.. tapi yang paling best is jalan tak jamn maybe sbb smlm da ramai yang overnite kuar malam g celebrate so siang hari diaorg tido.. hihihihi... sampai kat UPM betul2 pkl 530petang.. angkat segala barang then ama tido di bilik saya memandangkan kitaorg da lewat sampai kirenye PJSD da tutup laa n akibatnye xdapat la ama amik kunci bilik die.. hehehe.. kunci bilik aku? aku buat kunci pendua laa.. huhuhu.. malamnye kitaorg ramai2 g jenguk kak eza, makin berseri orang mngandung ni kan.. huhuhu


2 Januari 2011
Happy Birthday Kak Eza n sis Nurul Ain Khairril!!!
Arini bangun je tido ama da xde kat bilik aku, lesap mcm hilang laa, rupe2nye die da bangun awal then g amik kunci bilik pastu masuk bilik die, ye la ama kan baru pindah bilik baru so nk kemas n angkat barang lagi, sowie ye ama sbb xdapat tolong angkat barang.. pastu aku pun nk g mndi, skali air xde, aku tpaksa turun kat aras satu then ade air dalam toilet jew, ape lagi.. aku mandi dalam toilet jew.. macam kelakar pun ade gak, ade ke mandi dalam toilet? hahahha.. tengaharinye aku kuar ngan tunang aku Nasir Idris, kitaorg g makan kat mane ea? Owh ye Alamanda Putrajaya, kononnye die nk teman aku beli barang, sekali die yg beli barang then aku xbeli pown.. hihihihi... After that kitaorg balik kolej, sampai kat blok aku tengok bilik stor da bukak.. YES!! aku boleh amik bantal, baju, bear n segala barang2 aku.. lpas amik barang, aku kemas bilik aku biar nmpak agak kemas sket.. huhuhu.. malam tido sowang2 sbb rumateku Juwita belum pulang, tiketnya dari sabah hari isnin saja ada... hehehe.. xpe, bukannye xbese.. huhuhuhu


3 Januari 2011
Selamat Hari lahir Ayah!!!
arini start first day kelas pkl 3 p.m kat FPP 260, waa nasib baik jumpe taw.. huhuhu kelasnye untuk 15 orang jew, tapi yang datang macam 40orang.. aduh sangat ramai maa... huhuhu... Last2 letcure tu membebel jew.. okeyh abis kelas untuk ari ni...


4 Januari 2011
Arini kelas kedua di Bilik Tutorial 5 FPP, nasib baik jumpe Shafinaz, klu x xjumpe la kelas.. kelas ni adalah kelas Seminar EDU5933 kredit hour die 1kredit jew tapi die punye letcure macam 3jam kredit punye kelas, waaa xsanggup xsanggup... huhuhuhu
then next class pkl 6p.m = Educational Statistics, kelas ni starting die mmg aku rase gile bosan r sbb nk kene paham term tu la term ni la pastu nak tau skala la nominal la parametric la, mane statistik nyer? then when it come to statistic part, aku sangat suke mengira.. hehehehhehe.. abis je kelas aku trus g mkn ngan sayangku...


5 Januari 2011
Arini plak mmg aku rase kelakor yang gile baban, aku punye kelas pkl 6 ptg kat makmal teknologi pendidikan A, so aku masuk kelas tu ngan muke konfiden, duk depan sekali then aku tgu spi pkl 6, tepat pkl 6 letcurer yang ajar aku sem lepas, Dr. Rosnaini masuk kelas tu n die tegur aku "hye, u buat ape dalam kelas ni? nk repeat blk ke subjek ni???" hahahaha.. malu gile kot, nasib baik duk depan, cepat je aku kuar kelas, rupenye kelas da tukar pegi makmal teknologi pendidikan B kat tingkat atas.. hihihihi... aku pun tunggu kat atas then da dekat 630pm xde sowang pun then letcurernye naik (letcurer ni supervisor project paper aku) n sembang2 ngan aku, die kate "tepat 645pm klu xde org kite balik laa..." aku pun ON je laa.. pastu aku turun la tingkat bawah nk tgu mne taw ade bdak lain kew kan, pastu ade sowang laki ni, aku rase tua pada aku kot, die cr supervisor aku nih, aku pun ckp letcurer tu ade kat dalam, pastu die masuk dalam then kuar balik, pastu aku tnye die, awak ade kelas ngan Dr. Shaffe kew? skali die jawab camni: "susah la nk explain, u ade no phone x? nti i call u explain".. aku dalam hati, ini ade yang makan penampor aku kang.. :p pastu tepat je pukul 645pm aku pun suh my fiancee mai amik, aku pn balik laa...


6 Januari 2011
Arini paling malas sbb xde kelas.. huhuhu.. so lpas zohor aku ngan my fiancee ingat nk kuar g beli barang keperluan bilik then boley bawak ama ngan bedek sekali sbb ama pun nk beli barang keperluan die gak.. so lpas zohor kitaorg gerak, nice n sampai kat mines kitaorg mkn KFC~~ idaman ku selalu.. hehehhe... after that kitaorg g kedai kasut BATA sbb ama mau cari kasut sbb die join lumba lari 1km.. wow ama bagus.. huhuhu... tengah2 pilih kasut sekali my fiancee tnye "cantik kasut ni honey?" aku pun dengan selambernye jawab "cantik.." yelah aku mane mahir bab2 kasut ni.. then die sarung muat kat kaki aku then die belikan kasut tu kat aku.. alhamdulillah rezeki aku hari ni... then jalan2 lagi cari tikar getah nk pasang kat bilik pastu balik la kolej.. byk betul shopping arini ye enchek tunang.. hehehhe


7 Januari 2011
Start pameran pengantin kat Ampang Point tp da bangun pun pukul berapa then terus2 bangun mandi trus solat zohor then g fakulti amik borang project paper... then g makan ngan enchek tunang.. then balik kolej, kemudian malam g pasar malam n tapau sbb enchek tunang ade meeting.. huhuhu


8 Januari 2011
Happy Birthday my lurve Mohammad Luqman Johari...
tapi arini kene g kursus kawen kat Putrajaya.. so seawal jam 12tengahari kitaorg g daftar sekali org kat kaunter tu cakap "ni failnyer, ceramah start pkl 2.." ceh, klu aku taw aku dtg lpas zohor, dah la xde makan.. harem betul, so aku ngan tunang aku pun g la Alamanda Putrajaya untuk makan then solat zohor... so terus start ceramah pkl2 sampai pkl630 petang..


9 Januari 2010
arini awal giler bangun untuk ke kursus kawen.. huhuhu...
sampai2 je da pkl 8... okeyh ceramah sebenarnye star pkl830pg... huhuhu... sesi pertama ok lagi boley didengar,.. masuk sesi kedua saya amat mngantuk dan saya tertidur.. sedar2 da nk abis da sesi n trus lunch n solat zohor, after that terus lagi ceramah sampai petang.. then finish my kursus kawen untuk 2 hari.. then malamnyer saye tido awal sbb terlalu penat absorb byk bende sepanjang kursus kawen.. huhuhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...