CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Pages

~my lovely and cutey frens at blogspot~

Monday, March 28, 2011

menghabiskan hari AHAD bersama Nur Aisy Zara

pagi2 lagi da bangun sbb excited nk g jumpe Cik Aisy (ops pagi kew?) hehehehe... so kitaorg gerak dr UPM dalam kol 12 lebey g umah kak lin sbb nk amik Aisy.. sampai je umah kak lin, Aisy malu2 plak ngan kitaorg, asyik sorok2 muke plak.. then da lame sket baru die nk kat aunty mun die nih... hehehehe...

1st place kitaorg bawah Aisy g Alamanda, g mkn n jalan2.. disebabkan perut kitaorg ni mcm ade mercun kat dalam perut, so kitaorg singgah McD yang kebetulannya tengah McValue Lunch ke hape ntah namenyer hehehehe... so beli McChicken utk ai ngan tunang ai, then bubur ayam bubur ayam McD untuk Aisy.. tp bile sampai je makanan Aisy terus grab fries n mamam sowang, sian aunty Mun da xde fries, terpaksa kongsi ngan uncle Ash.. huhuhu

tengok betapa hepinyer Cik Aisy makan fries n bege keciknyer.. hehehe

pastu kitaorg bawak Aisy g shopping2 sket memandangkan baju Aisy da comot.. so dapat la cari dress pink kat Aisy yang murah2 jew, baju kat carrefour ke pun.. pastu ingat klu ade handbag murah2 nk gak beli tapi memandang harganye pun mengalahkan handbag aku, xjadi la mau beli.. huhuhu..
test handbag

pastu test sunnies plak, mak aih sunnies aku lagi murah beb, maybe sebab ade jenama Mickey Mouse kot.. eee mintak puji lagi Mickey Mouse ni.. hahahaha
test sunnies

pastu lepas kuar je carrefour, kitaorg g round kat Alamanda tu then Aisy nampak mainan yang kene masuk syiling tu, tetiba je die lepas tangan ai then berlari kat mainan tuh.. tapi satu mainan tu da ade bdak nk naik, so terpaksa la Aisy naik kapal angkasa, ni la gaya die naik kapal angkasa.. heheheh

angkasawati Nur Aisy Zara

then kitaorg g jalan2 lagi pastu ai cam interested betul ngan satu bende ni, tuala tu die wat bentuk lolipop, sweet sangat.. pastu salegirl tu cakap, ni stock clearance, rm5=2bijik... aku pun terus beli la tuk Cik Aisy..
ni la lolipopnye PLUS cekak rambut ala-ala princess gituww... ai loikeee~~

Then after da abis shopping untuk Aisy, kitaorg g umah Kak Eza ngan Abg Din sebab nk melawat puteri sulung diaorg, Nur Rania Faqihah... Nia~~~ tapi time sampai umah kak eza, Aisy bley tido plak~~ baru nk bagi die jumpe baby Nia.. hehehe
But lepas tu Cik Aisy bangun n bermesra dengan baby Nia

Aisy mendukung Nia

Aisy bergambar bersama Nia

after tu kitaorg pergi Cheras then anta CIk Aisy balik, ni gambar2 Aisy dalam kete.




Luv u Aisy...

Sunday, March 27, 2011

Desa Waterpark

arini rase macam complete family pegi Desa Waterpark.. kali ni best giler main kat sini maybe sebab my family sume ade.. hehehehe.. so kitaorg start masuk pkol12 u ols taw... matahari atas kepala... hehehehe
time ni ain baru nk turun tu yang tengah duduk kat slide tuh.. hehehe

n then lepas penat main sume bende sume org take a rest taw tetiba hilang sowang adik aku, *kak chik*.. waaa sakan no kak chik main kat sini, dengan pelampung kuningnyer.. hehehe


then cam bese r, dak aisy ni da main lelame nk kene isi minyak plak.. hehehe

i pun da berenti main air selepas tergolek jatuh naik slide pusing ngan cik tunang i, tapi die pujuk suh naik slide yg terowong plak, nasib baik i ni tabah u ols... so cik tunang i kate, imbang badan betul2, so lepas ikut nasihat die, i ngan cik tunang guna pelampung tu kat slide yg terowong tu xjatuh da, excellent beb.. thumbs up to Cikgu!!

i yang gojes.. heheheh

lepas tu kitaorg melantak nasi goreng plus nugget n sosej yg kak lin bawak, ni seludup punye barang *baekkk punyeeerrr*... disebabkan xbreakfast mmg byk la ai makan, siap ai beli roti n choki2 sebelum dtg, so aku ngan abg melantak roti ngan choki2 plak, tp ade dak comey ni die nk ngorat roti n choki2 abg n akhirnye die dpt.. hehehe

ni la hasil 'pau' aisy kat abg.. hehehe

then i mmg xlarat nk main air da, i pegi mandi n bersiap... sementara tu ibu mithali ni ops silap tok cik mithali ni menjage dak comey *Aisy Zara*

ibu jage aisy, ibu pakai suar track gaya cam nk main air tp sebenarnye xpown.. hehehe

lepas tu sume org da siap, sementara tgu sume org siap, i lepak ngan adik i yg duk kat shah alam ni, sambil2 tu main ngan dak aisy.. agak lame kami di desa Waterpark sampai kol6 desa waterpark nk tutup baru kitaorg kuar.. ini disebabkan kak chik @ bibik yang mendapat cuti pelepasan umum pada hari itu hilang bersama pelampung kuningnya.. hahaha

ni ade lagi gambar2 kami kat sane...


ade je bende nk cerita

aisy manje + ngantuk

da mamun da...

peace aisy

nk jebek2 da nk buat peace

hepi family

ayah xde gigi... hehehehe

ibu tunjuk gigi
aisy tengok uncle ash bt peace, apolaa cikgu ni.. hihihi

orang paling hepi yang baju ungu nih.. hahahaha



~hepi ending~

Friday, March 25, 2011

cuti sekolah

12 March 2011
time cuti sekolah aritu my family dari dungun datang KL, dalam kol 5 lebey diaorg da sampai UPM, so i bwak my family pegi rumah abg ein ngan kak lin... time tu rase meriah betul umah kak lin, sendat ngan my family yang ramai macam ape da.. hehehehe




tengok la bertapa banyaknye kasut kat luar umah kak lin ngan abg ein nih... hehehehe












sesi beramah mesra bersama
"Nur Aisy Zara"...
















ibu plak ngan Aisy
*ibu ni makin lame makin cantik plak, patut la ramai kawan ayah nk ngorat*
~hahahahaha~



lepas seronok kat umah kak lin, lepas maghrib, eh isyak la, kitaorg gerak g uptown shah alam, g makan kat sane.. time tu kitaorg balik UPM kol 1pagi.. nasib baik ari sabtu, guard xtahan pown.. hehehehe






13 March 2011
esoknye plak ari ahad kitaorg pegi Desa Waterpark, g main2 air kat situ tapi i kene g amik Big Momma dulu kat komuter serdang... sementara tu my family tgu kat UPM... hehehehe







macam2 pesen~~~
















aisy da nangis sbb kene kacau ngan adik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...