CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Pages

~my lovely and cutey frens at blogspot~

Sunday, April 17, 2011

0uR 2nD anniversarry

16 April 2011

rasenye baru semalam seseorang yang ku xpernah duga bahawa suatu hari nanti akan meluahkan perasaannya padaku
BUT today is our 2nd anniversary..

walaupun arini anniversary kitaorg, tapi kitaorg masing2 bz dengan kerja sendiri,
Nasir wif game hoki diaorg, ai plak ngan majlis bersama Alumni...
tetiba time Majlis bersama Alumni, junior aku panggil aku
"Ommuni, ahjussi excident, die ade kat luar"
ermmm susah nk gambarkan perasaan time tuh,
walau muke nmpak tenang tp hati xtenteram langsung...
ai pun kuar dewan g tengok tunang ai yg mane siku die berdarah..
Ya Rabbi ai betul2 takut tengok luke die...
tapi die cukup tabah n kuat semangat untuk datang majlis bersama Alumni tu jugak..

~he is everything~
luv u so muchiesss sayang
semoga hubungan kita akan terus berkekalan sehingga selama2nya

Friday, April 15, 2011

Alamanda Putrajaya

hari ini ai n my rumate n kawan rumate ai mau ke Alamanda, mau cari beg pakaian untuk ke Sabah.. well nk naik flight kan, harus la beg kelas gituw.. hehehehe... Anyway, sampai2 je di Alamanda si ana (owh ye, ana ni kawan rumate ai) mau kuarkan duit untuk shopping la kunun.. hehehe..

ni gambar ana tengah tunggu bfnya kuarkan duet.. hahaha

pastu sementara menunggu ana, ai ngan rumate ai, (juwita namenye, okeyh, ai da mention psl die ni dlm post ai before2 this occay!!) kitaorg bergambar la dulu.. huhuhu

gandingan mantop merah-pink occay!!

then kitaorg g mkn kat food court Almanda, RASA.. sangat mahal u ols makanannye, nasib baik sedap, klu xsedap, mau ai boikot sumenye u.. hehehhe.. then sempat gak snap pic time abis mkn, xsempat nk snap kat u ols nasi campur yg ai mkn, rm7.30 occay!!! hehehhe



then kitaorg mulakan pencarian beg balik Sabah bah.. hehehhe... so time nk beli tu kitaorg baru jenguk2 beg tetiba saleman yg jual beg AF ni dtg, die punye BI ai ckp kat u ols, u ols pun xpaham, bahasa tamil die lagi pekat dr BI.. terdiam we ols sume.. hehehe... last2 kitaorg amik beg saiz medium jew.. hehehe


da rase cam kat KLIA u ols~~


then time balik, kitaorg sempat g beli gula kapas sowang satu, cam budak2 kan? hehehe.. ala its ok, sekali sekale.. lagipun friday is my single day.. tunang ai da bg pelepasan ari jumaat utk kuar bersama member2.. hehehe.. i luv friday.. hehehe...

after that kitaorg pun balik.. on the way nak balik tu, hujan lebat ya ampunnnn mmg first time ai tengok hujan lebat camni PLUS kilat yang sabung menyabung depan mata.. sangat2 first time tengok kilat yang bentuk Z gituw depan mata, time tu ai betul2 drive carefully u ols...

akhirnye selamat jugak sampai kat kolej BUT kitaorg belum selamat sampai di bilik, kitaorg stay dalam kete sambil makan cupcake yang beli kat Carrefour td... occay pd u ols semua ari ni ari Carrefour yer.. hehehehe... kitaorg duk dlm kete ade sbbnye, u ols taw si ana kunun bawak payung tp sbnrnye di bawak bekas payung je, payungnye tertinggal kat bilik. si juwita pulak xbawak payung sbb katenyer maybe xhujan ptg ni, so nk mgharap payung ai sowang utk 3org, jd si juwita berkorban utk blari tengah hujan. manakala (cewah pakai manakala la plak...) ai ngan ana bawak barang, ops bukan barang tapi beg AF si juwita, PLUS guna payung ai.. hehehehe...

sampai je kat bilik, waduh2 bising yang amat sbb alarm kebakaran asyik berbunyi jew.. eee stress betul, bajet hujan2 gini leh la tido tp xdpt tdo pun sbb bising.. so ana lepak bilik kitaorg sembang2 sampai la alarm tu berenti bunyi then baru ana balik bilik die.. hehehe...

so happy today berjalan2 bersama rakan2 single... so gud to be a single person..
hahahaha... *gelak jahat*

Thursday, April 14, 2011

Muhammad Aqwa Labiq

Muhammad Aqwa Labiq
satu name yang xdapat dilupakan
satu name yang buat ku merindu

alahai comeynyer die senyum


ni gambar Aqwa time tido




tapi gambar ni paling lawak
da tido pun leyh sengeh agy


ni gambar Aqwa time ngah minum susu, die manje sangat.. very de comey one.. huhuhu



and Labiq sebenarnye manje tapi sbb die laki jadi die buat2 macho jew.. hehehe.. klu ngan ayah n ayat, mesti die gelak jew tp ngan kak chik yg jage die die bt muke macho jew.. ngan ai pun buat2 macho tp bile ai balik UPM die plak rindu2, sampai nk tdo pun kene tdo kat atas katil n selimut ai.. hehehe...

ni la muke Labiq buat macho:









tapi yang ni x laa.. hehehehe...


ni lagi gambar ai ngan Labiq...


I miss U, Muhammad Aqwa Labiq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...