CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Pages

~my lovely and cutey frens at blogspot~

Wednesday, September 7, 2011

salam aidilifitri 2011

tahun terakhir beraya sebagai single lady

:ok time ni malam raya, disebabkan rendang dan ketupat hanya untuk santapan esk pagi, jadi kitaorg makan McD:

ok pagi2, macam bese r g solat raya then balik tu sesi salam2 then sesi bagi duit raya n lastly sesi yang mmg jadi acara wajib is acara bergambar.. hehehee

:ni gambar ngan kak chik lpas balik solat raya:

:gambar testing ngan ibu:


ni plak gambar bersalam-salaman
ibu salam ayah, peluk2...

:ni giliran ai plak salam2:
:ayah memeluk anak kesayangannye, hahahaha:

:aishhh dapat duit raya lagi, last da ni.. huhuhu:

ni abang plak
:ibu sayang abang, hihihihi:


:abang da keje pun dapat duit raya:

ayat salam dengan penuh perasaan

peluk ayah...

ni kak chik tau sengeh jew.. hehehe

peluk ayah tu, ni banyak dosa ni ngan ayah.. hahahaha

aisyah punye turn plak

peluk ayah, ayah ai ni klu peluk org mcm gergasi peluk org kerdil, abis lemas kitaorg.. hahaha

ni adik ai yg paling over, aman...

tengok tu? bkn salam sangat pun kamera tu yg penting.. hehehehe

:giliran ain plak:

:si bongsu ngan ngade, hehehhe...:


:dapat da duit raya:

lepas setel sesi salam ni... ai ngan adik2 ai sangat gedik lebey agaknye sbb terlebih mkn rendang ngan ketupat ibu kot.. hahaha...

tengok la gelagat kitaorg
ayah ngan ibu pun nak jugak

ni la miss Myvi yang disayangi...

rumah ai...

kami powerpuff girl... hahahaha

ayat yang kene keje OT pagi tuh.. huhuhu

sayang ibu....

ni abang ngan Persona-to-be nya sbb skrg ni ayah punye lagi, klu die da abis bayar kat ayah baru tukar nama... hehehehe

adik buat muke sbb kakak2 die xbagi can die makan.. hehehe


ni plak baby yang datang umah kitaorg time raya...
ai amik awan nano, kak chik amik hijau.. hehehehe

ni plak time malamnye main bunga api u ols.. da tua pun ai main lagi bunga api

ni la hasilnye..


:overall raya kali ni best sangat:

:ni la gambar family ai untuk aidilfitri 2011 kali ni:
dari kiri atas : aisyah, kak chik, abang, ayat, ai, aman
dari kiri bawah : ain, ayah, ibu, adik

SALAM AIDILFITRI BUAT SEMUA UMAT ISLAM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...