CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Pages

~my lovely and cutey frens at blogspot~

Monday, October 24, 2011

menyambut kedatangan mom-and-dad-in-law-to-be

18-10-11
seawal jam 9pagi ai ade taklimat kat fakulti pasal project paper... then taklimat tu xde la lame pun kejap jew dalam 10.++pagi gitu da setel da tapi ai duk lepak2 ngan kak lia ngan kak elee... sembang2 then dalam pkl11pagi tu kitaorg pun balik la, then tengahari tu ai tnye my sayang keadaan die, die ckp die lembik mcm ai smlm sbb die pun muntah2 gak PLUS ber** - ber** lagi... then ai tnye sape g amik mama ngan baba kat airport jap g, my sayang kate ded a.k.a brother-in-law-to-be ai yang g amik...

then dalam pkl130 gitu my sayang ajak kuar makan, then kitaorg ke Putrajaya sbb mom-and-dad-in-law-to-be ade kat sane.. n bukan je mom-and-dad-in-law-to-be je kat sane tapi ade gak jiran diaorg ikut, so g putrajaya tu sbb nk setelkan keje jiran diaorg la (lupe plaks, jiran diaorg tu Kak Mia)... ok lpas tu kitaorg pegi Alamanda Putrajaya, g makan kat RASA.. so i cume tempah steawed rice jew... then bile sume kat meja makan, my sayang ngan my brother-in-law-to-be pegi beli air.. then secara tetibe timbul satu suasana yang seyesly aku betul2 terase n sangat nak nangis tapi aku tahan jew... so lepas makan kitaorg g hotel sbb diaorg mesti penat n nak rehat kan...

sampai hotel tu lepas dapat bilik tu, lpas lepak2 kiatorg pun balik UPM... then tunggu malam plak sbb nk kuar mkn.. malam tu plak g Downtown Mines g jalan2 kat sane... lpas tu kitaorg balik hotel sbb diaorg nk tdo awal sbb esok harinye hari konvo my sayang...

0 sweet comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...