CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Pages

~my lovely and cutey frens at blogspot~

Tuesday, October 11, 2011

semester last - part 4

2 oct 2011
aku masih mengupdate ape kabar Aqwa di kuantan, nampaknye arini aqwa cam nk kene amik darah kat tapak kaki plak sbb tangan die doc xjumpe urat, tu la Aqwa tembam sangat.. tapi doc ni betul2 xpro taw tengok la kaki Aqwa ni sampai lebam diaorg buat keje, cucuk kuar cucuk kuar..

ceyhh cube aku buat camtu kat korang, ape korang rase? OREN? LIMAU? LIMAU BALI? ni mummy nk marah ni buat kat anak mummy camni.. huhuhuhu

malamnye plak i da plan dengan cousin-in-law i ni, kak lynn nk sambut besday cousin ai Abg Ein a.k.a Jakall, tu pun klu korang kenal la, yang penting ai kenal cousin ai ni.. hahahha.. so mlm tu baek punye plan ai ngan my sayang wif kak lynn n abg ein n dun forget, their precious dotter "Nur Aisy Zara" yang aku biasa bawak g jalan.. haa klu da lupe tengok entri yang ni
ngan yang ni

then sampai2 je kitaorg serbu makanan n abg ein didnt notice yang kotak kek kak lynn bawan tu kek bday die sbb kak lynn bgtaw die itu barang utk ai.. hehehe.. nice one la kak lynn.. hehehe.. then kitaorg pun makan2 sembang2 tengok karenah Aisy ni yang mulutnye potpetpotpet.. hehehehe...

then kebetulan time tu abg ein kate die nk g toilet, kitaorg pun ape lagi clearkan meja then kak lynn bukak la kotak tu, seyesly cantik gile cupcake yang kak lynn tempah tuh... nk tengok ke? ok ni la die, taraaaa....
tu dari kiri Aisy yang baru belajar wat peace, kak lynn, bday boy (abg ein)

cantikkan cupcake die? nice nice nice.. sayang nak makan, tapi aku makan jew.. hahahahha.. then ni ade la gambar sket...

my sayang tengok kamera kak lynn time tu.. heheheh

gambar ni FYI kawan my sayang yg keje kat situ yg tolong ambilkan.. hehehehe

ni cupcake yang aku berjaya kidnap utk bawak balik utk my roomy yang betul2 caye malam tu aku g celebrate bday artis, tapi mmg artis pun kazen aku ni, artis mane? haaa yang tu kita xtaw.. hahahahaha

3 oct 2011
haaa arini baru betul2 bday kazen aku, smlm tu biase r sambut awal sbb isnin org keje, xley nk celebrate plak.. hehehehe...
so arini aku g ofis dr. fauzi utk anta asgmnt pertama utk semester ini bagi subjek ini.. hehehehe... pastu aku da blur xtaw nak buat ape, owh ye aku da ingat, aku ade asgmnt 2.. hahaha...

n arini jugak aku ngan my sayang pegi kompleks pertama, buat ape? eyhhhh orang nak kawen ade la keperluannye.. hahaha.. kitaorg g tempah kad kawen sebenarnye... okey dah siap rangka ngan org tu deposit sebanyak rm150 telah didahulukan oleh? aku rm50 n my sayang rm100.. hehehhe.. sebenarnye kitaorg dapat pakej tau. pakejnye camni
1000 keping kad
PLUS
1000 kotak
2 bunting
n sume sekali hanye rm950!!! jimat x u olss???

kalau u olss beli asing2 cube u olss bayangkan kad lipat 3 standard harganye 80sen sekeping, so klu seribu da rm800 PLUS kotak plak 45sen klu seribu da rm450 n bunting plak 1 rm130 klu 2 da rm260 so klu plus sume RM800 + RM450 + RM260 = RM 1510.. WOW!!!! tapi aku cume dapat harganye RM950.. murah beb.. hehehehe... n ai n my sayang sangat la berpuas hati, next month nk g tengok draft pertama plak.. hehehehehe

then g sog beli handbag n kemeja utk barang hantaran we olss.. :)


4 oct 2011
ok, arini ai n my sayang g jalan kat JJ balakong, konon nk survey barang hantaran, sekali time tu happy hour n ade sale lagi, my sayang terus kuar duit die yg beribu tu.. ceyhhh sombong giler... hahaha.. xde la ratus jew.. hehehehe.. so kitaorg beli set perfume utk ai ngan my sayang baru rm130 jew then ai tengok jam plak jam satu set laki pompuan rm90 but plus kotak jadi rm110, trus my sayang beli jew, n ai ade ternmpak satu hiasan cantik utk lelaki, mmg da lame ai impi nk beli so kitaorg beli utk hantaran pihak pompuan.. bestnyerr.... :)

mlmnyer aku prepare utk presentation esok, memang aku da siap2 present dalam bilik lagi time rumate aku tido.. hehehehe..


5 oct 2011
hari yang dinanti-nantikan telah tiba, aku pun da siap da ni nak prepare utk petang ni.. tajuk aku is "Concept and Goals of Instructional Resource Management" perghhhh tajuk macam ape daa... then around 9am gitu aku dapat phone call dari sorang foreigner, saksikan perbualan kami

foreigner : haloo, is it munirah there?
shaye : yes, who is this?
foreigner : i am amir ur classmate
shaye : what class r?
foreigner : ur classmate, dr. rosnaini class
*seyesly time ni aku blur gile sbb aku rase dak kelas aku xde yg name amir*
shaye : haloo halooo halooo i cant hear u laa
*ni taktik terakhir nk lari dr foreigner.. hahahha*
tutt tutt tuttt tutt
*yes akhirnye putus.. hahahha*

then masuk la satu mesej ni
"i'm amir, ur classmate from edu5305 class, i just want to tell u that today edu5305 class is cancel. Dr. have a meeting outside. tQ"

nice sangat la bile aku dapat mesej ni, da la aku da prepare nk present skali kelas cancel plak yer.. pape pun thank to foreigner kelas aku, then aku bukak emel, ade emel dr foreigner ni

"Dear All
Greeting
This is Amir, Your classmate at EDU5305

I would like to inform you that, our today's class will be canceled regarding to Dr Rosnani's outside meeting
Please inform to others
Terimah Kasieh "

bile aku tengok emel baru aku teringat owhhh mamat iran ni, name die dalam kelas "Rouhollah Khodabandelou" tapi tetibe die call pastu msej name die amir plak.. sigh sabo jelah.. hahahahha.. pastu presentation aku pun tunda nex week..


6 oct 2011
ari ni baru betul2 aku present yang pasal "On Teaching Graduate Students How to Be Independent Lifelong Learners"... so aku present so far dr. kate ok la.. tapi aku mmg xcakap banyak pun, ape yang die cakap aku dengar jew.. heheheheh


7 oct 2011
arini aku da betul2 terdesak, then aku g ofis fakulti mintak surat kebenaran menjalankan penyelidikan sbb data aku xcukup, so aku sanggup berabis beratus ringgit utk fotostat questionaire yang mane sebelum ni kajian aku questionaire die aku buat on9 tapi xde sambutan, pastu aku beli sampu surat, setem.. mmg beratus gak abis, tapi nasib baik ayah ade bagi duit lebey bulan ni.. huhuhuhu.. lepas amik sign supervisor sume tu, surat pun dikeluarkan so aku pun dengan pantasnye menyusun sume questionaire tersebut utk diposkan tapi masalahnye da petang n esok sabtu luse ahad, so kene tgu isnin... then yg sangat demnnn nyer aku lupe plak beli setem so mmg kene tgu isnin.. hehehehehe


8 oct 2011
arini my sayang g amik jubah konvo die.. ok ai lupe nk mention, ekceli my sayang ni junior ai, we ols same umur cume die masuk lambat sket.. ai da konvo thun lepas so this year turn die la plak.. tapi next year turn ai plak konvo master.. Insyallah.. amin....


0 sweet comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...