CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Pages

~my lovely and cutey frens at blogspot~

Sunday, October 23, 2011

Gambang Waterpark

15-10-11
ok seperti yang dijanjikan arini my family pegi Gambang Waterpark setelah sekian lame cume dengar cite org jew, sbb family cousin ai yang duk KL pun da sampai kat tempat tu tapi kitaorg yang duk dungun yang cume 2jam setengah jew nak sampai Gambang pun xpenah pegi lagi, so today Ayah will realise our dream... Thank You Ayah!! We Love U....
ni la ayah kitaorg yang serious amat... hehehehehe

around 1130 gitu kitaorg sampai kat Gambang Waterpark n ini adalah keadaan yang telah dijangkakan iaitu adik2 ai mmg jakun giler, macam first time pegi waterpark walhal da banyak kali da g waterpark sunway lagoon, bukit merah, a famosa cakap je waterpark mane yang kitaorg belum pegi sume da, kecuali sabah sarawak je belum.. hahahaha... ok ayah ngan ibu for sure la g beratur beli tiket masuk sbb anak2 yang lain NO MONEY.. hahahahha... sambil2 tu ai ngan kak chik n my sayang amik gambar kat enterance Gambang Waterpark.. hihihi

ni my sayang

ai ngan kak chik

ni time masuk Gambang Waterpark, tengok la ayah tu excited bangat.. hehehehe

baju da salin tapi xmo mandi sbb panas

tengok betapa panasnyer sampai ayah pun da bukak baju da
*bukannye die mandi pun tapi sbb panas bangat cuaca kat malaysia ni.. hehehehehe*

ok la ai akan bercerita ikut flow gambar k?

ok ni muke my sayang yang xmo mandi lagi sbb panas, ini kerana my sayang akan konvo lagi 4hari so die kene jage kulit supaya nmpak menarik time konvo nti.. hehehehe

ni muke kitaorg yang baru lepas mandi kat tempat OMBAK... hehehehe

no sumpah gambar candid sbb waktu ai nak upload ni baru ai perasan gambar ni, ni mesti keje adik ai yang no 4 tu...

see? terlalu panas sampai sempat lagi ayah tido, ekceli ayah da warning kitarg, sape amik gambar die time tido siap!!! tapi ai siap masuk blog, mmg abis la klu die bukak blog ai.. hehehe.. AMPUN AYAH~~~ hehehe

ok, this is women-of-the-day.. kat tangan ibu tu saje ade rm100 k? sbb gelang ibu tu ade rm100, so klu nak beli makanan ke minuman ke, nk sewa pelampung ke mesti kene bawak ibu, nk scan gelang tangan ibu.. hehehe...

ok, ni la AYAT, adik ai no 2...

ni plak AIN adik ai no 6

ni sesi menjamu selera setelah penat mandi

ok ini ai yang jakun.. hahahaha

abang pun same

my sayang pun same

ni konon2 Tahajud Cinta

ok ni adik bongsu ai yang amat gediksss... hehehe

ok tau x ape yang kitaorg tgu tu? haaaaa nak tau tgok next pic
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

waaa tsunami... tengok kat belakang tu ai ngan aisyah ditelan tsunami..
tapi Ain berkata "saya terselamat... peace... hahahaha"

ni turn kak chik ngan aisyah plus ayat, aman ngan adik plak nk rase ludahan ikan pirana... hahahaha

tengok la gelagat ai ngan aisyah, air tu belum sampai takut cam ape da, ai plak taw peace jew.. hahahaha

ok, ni posing puteri bunian dari kak chik

n

ai laaa... hahahahha

ni muke aisyah time die turun slide... sekali turun 3org.. hahahahha

ni la rupenye tempat yang kitaorg main tu...

waktu ni kak chik pun baru turun slide gak.. hahahaha
*walhal kat situ tempat kanak-kanak*

ok ai ketawa yang amat setelah tengok ade org jatuh akibat kene tsunami.. hahahaha

org tu adalah kak chik.. hahahha

ok lepas tu kitaorg terus balik kat tempat ayah ngan ibu sbb da penat, n plus kitaorg nmpak ibu ngan abang bawak pizza.. hehehehehe

:pizza satay yang sedap:


:sponsor utama pada hari ini, IBU:

ok sume da penat yang amat...

ni la kekasih GELAP ibu.. hahahahaha

lepas tu kitaorg siap2 n solat sekali kat dalam tu n then nk kuar balik da... best2 sangat...

ni gambar kitaorg kat depan Gambang Waterpark


ni plak time kat carpark

adik yang keletihan.. hihihi

my sayang pun letih gak.. :)

ni geng Persona, tengok la abg kat belakang tuh.. hahahaha....

ok, ade cite di sebalik beg pink yang abg pegang tu, ekceli beg pink tu beg mekap aku, abg telah kutip time aku drop bende tu mase amik gambar kat Gambang watwerpark.. haaa tu la syok sangat gambar sampai beg mekap jatuh pun xsedar.. hehehe...

kat kedai makan

ai yang sangat lapar occay~~~

abang-abangku gangster...

so kesimpulannya hari ni adalah sangat seronok n we have a good family day together, n harap our family will be happily ever after...
lurve u olsss....

0 sweet comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...