CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Pages

~my lovely and cutey frens at blogspot~

Monday, January 2, 2012

lemasKAH???

tetibe teringat lagu Lemas dari Ruffedge, diler lame lagu ni da dekat 6 tahun kot, ai admire giler lagu ni taw.. so kat sini ai share liriknya untuk kita same2 menghayati n enjoy it..

Ruffedge - Lemas


(Korus)
Lemas ku dalam dakapan mu
Tidak ku sangka kau begitu
Inikah lumrah orang bercinta
Tiada ruang nafasnya

Lemas ku dalam pelukan mu
Tidak ku perlu kau begitu
Inikah ertinya bercinta
Berikan ruang agar ku selesa

Memang dia orangnya
Mula memangnya sempurna
Tiada yang buruk darinya
Bahagia sentiasa di rasa

Tapi kini dah berubah
Yang indah jadi derita
Aku resah gelisah
Yang tinggal hanyalah sakit dan peritnya

Kini aku mula sedari apa yang telah terjadi
Diriku dibebani bayangmu
Tapi tu semua dulu memang ku tidak mahu
Teruskan percintaan ini bersamamu

(Ulang korus)

Bukanku benci kepadamu
Bukanku benci oh watakmu
Percayalah kataku, aku rimas, aku lemas
Bukanku benci cemburumu
Bukanku benci kau ekoriku
Percayalah kataku, aku rimas, aku lemas

Kini aku sedari apa yang telah terjadi
Diriku dibebani bayangmu
Tapi tu semua dulu memang ku tidak mahu
Teruskan percintaan ini bersamamu

(Ulang korus)

Katakan apa yang harus aku lakukan
Agar kau mengerti

(Ulang korus 2x)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...