CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Pages

~my lovely and cutey frens at blogspot~

Monday, February 27, 2012

luahan hati time wedding preparation

26 februari 2012

masuk arini ade lagi 12hari menjelang ai dan teman hidup ai akan disatukan..
so far everything da setel laa.. cume ade beberapa hantaran je yg still belum siap..

dalam mase 12hari la makin banyak dugaan yg dtg.. sedey sgt2 rase mcm give up da nk teruskan wedding ni.. korang bayangkan la, lagi 12hari baru aku dapat tau semua perkara yg aku sendiri xtau.. abis tu nk wat camne bile ade org lain yang terlebih excited ngan wedding ai.. sampai ape design kek, pelamin n everything pun ai xberpeluang nak pilih.. pastu ade plak tambahan baju pengantin yang ai mmg xpilih.. klu korang camne? ape korang rase? mesti korang rase camni
"sape yang nak kawen ni???"

kan? same here with me, ai pun terpikir sape yang nak kawen sebenarnye.. hehehehe...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...