CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Pages

~my lovely and cutey frens at blogspot~

Friday, October 11, 2013

Majlis cukur jambul n kenduri aqiqah nurul nadeera haneem


Okey, majlisnye da lepas tp skrg bru bley hapdet blog... Mommy mmg pening kepala sket bile tibe nak buat kenduri kendare ni al maklumlah tok wan haneem ni jenis kalut sket, sume bende die nk buat, cucu sulung la katekan... Hehehehe...

Now biar mommy story mory kat u ols k..

13 SEPTEMBER 2013
This evening abah haneem akan fly dtg kl with atok n nenek then amik kete acik ded utk dtg ke dungun, bjumpe ngan haneem ucuk... Hehehehe... Mlm flight diaorg ni, tgh mlm la bru sampai kl then maybe pg esoknyer bru sampai dungun... 

14 SEPTEMBER 2013
Pagi tu abah xmsej2 da sampai ke belum just wait n wait, tengahari baru diaorg sampai... Abah kate atok nk g masjid kristal kat kuala terengganu tu dulu, tp nenek nak nangis da sbb nak sangat jumpe haneem... Hehehehe.. Macam2.. Ok thari tu diaorg sampai, tok wan bg family abah stay homestay depan rumah tok wan... Sampai2 je abah trus peluk haneem, xingat mommy pon.. Hihihi... Later abah kate abah penat n ngantuk, so thari tu abah sleep with haneem... Petang tu mommy n abah kluar pg beli bju haneem, dress for aqiqah... 

MALAM AQIQAH

Ni la gbr mommy n haneem after abis majlis...

N this one gbr kami sekeluarga... 


Alhamdulillah majlis cukur jambul dan kenduri aqiqah Nurul Nadeera Haneem binti Nasir dah selesai... Terima kasih kepada yg sudi dtg n beri hadiah serta mendoakan kesejahteraan anak saya... Terima kasih yg tak terhingga, hanya Allah membalas jasa baik kalian semua... Aamiin...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...