CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Pages

~my lovely and cutey frens at blogspot~

Thursday, November 28, 2013

Haneem buat hal

This week after balik dr perlis, haneem agak murung, asyik termenung... Mommy rase mungkin haneem tgh pikir mcm mne nk tgalkan tok tok wan, m.cik n p.cik kt dungun ni, da la susah nk jumpe... Jumpe pun klu cuti sekolah jew...


In 365days a year, maybe xsampai 65days haneem dpt jumpe keluarga d dungun.. Raya pun blum tentu lg sbb enchek suami ckp thn depan raya kt sabah... Hurmmmm btambah frust la keluarga kt dungun sbb xdpt jumpe haneem.. Dah la raya haji mmg konpem konpem kt sabah sbb time tu xde cuti sekolah... Mommy ingat abah consider la bile time tiap kali cuti sekolah n raya kite dpt blk dungun sbb kite da tgal kat sabah dengan keluarga abah... Tp bile abah ckp nk raya kt sabah thn depan, mommy rase mcm xadil plak, betul la ade kwan mommy ckp, "in 365days a year maybe less than 65days haneem will see ur family but the other 300days? With his family??? A considerable husband will make a fair decision..." Hurmmmm tp sape la mommy nk bangkang keputusan abah, he's the boss la haneem.... 

Haneem plak makin cerdik skrg, nk dgn tok, tok wan, mak cik n pak cik d dungun... Sampai tgk muke mommy pn xnk... Agaknye haneem marah mommy sbb kite da nk blk sabah... Itu haneem xley marah mommy, haneem kne marah kat abah sbb abah yg decide semua ni... :(

Hope abah lembut hati la ubah fikiran supaya kita raya d dungun thn depan plus dpt sambut bday haneem yg pertama... InsyaAllah Aminnn...

Haneem pun must be rindu family d dungun sbb tu die asyik tmenung je mgu ni, ngan mommy haneem xmo layan pon, haneem layan tok jew... Huhuhuhu...

"Ya Allah, Kau berikanlah kekuatan kepadaku untuk menghadapi hari perpisahan nanti.... Aminnn..."


                              
Both of us mengharapkan keputusan yg baik from abah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...