CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Pages

~my lovely and cutey frens at blogspot~

Friday, March 27, 2015

Sukan OPEN BORNEO


cuti sekolah kali ni kami xbalik dungun, kekurangan bajet kate suamiku... ok fine, then bawak la kami p jalan.. hahahaha... mmg p jalan, p jalan kat stadium likas... hehehehe... actually my shuben ade kene bawak student die kejohanan olahraga open borneo punyer.. so alang2 tu die bwak la anak bini die sekali p kk daripada duk terperuk kat gua tu... hehehehe... 

kitaorg grak mmg penuh satu kereta, student my shuben 3org kat belakang.. we ols kat depan 3org...


we ols
student my shuben

ade budak overrrr... hahahaha
berhenti rehat d kundasang...

 ok da sampai kk, kami mnginap d homestay kawan my shuben sbb xkene bayar... hehehehe... so esoknye diaorg start sukan pkl 3ptg n opkos my shuben xbawak kitaorg... tp sukan sebelah mlm bru my shuben bwak... p tgok sukan mmg best but utk org mcm ai, mnguap je keje... xminat sukan la u ols... hehehehe...

my shuben is a coach


kinabatangan team

atlet-to-be

haneem with abah

wefieeee
she start to running... hehehehe
ok sukan pon da malam, so we decide tommorow after subuh terus gerak balik kinabatangan sbb my shuben ade sukan lain with student lain plak...

ini pic kitaorg time balik....

haneem bajet2 malu plak...
this place name Luanti...

dalam air tu ade ikan yg gigit2 kaki kite tu, fish spa kunun... hehehehe

such a busy :(

happy holiday to kasmin, cican n gray

Monday, March 16, 2015

Boboy Haidar Mikhail

Assalamualaikum...

Disebabkan tonite, cik haneem xmo tido lagi.. So mommy pun da penat melayan die ke hulu ke hilir... Mommy pun decide nk duk kat sofa rest2 jap sambil membiarkan cik haneem explore rumah... Terdetik la nk tulis pasal de latest nephew ni...
Actually yg beranak ni adik ipar shuben ai, means my beras la... Hehehehe... 
Beras ai ni da masuk hospital dr 7hb3 lgi sbb die kate rase mcm air ketuban keluar tp xbanyak... So pergi hospital kinabatangan doctor bgtaw mmg air ketuban da kurang tp jalan belum bukak, so terpaksa hantar ke hospital sandakan untuk induce... Esoknye 8hb3 kene hantar pergi hospital sandakan, lepas masuk ubat tu pun jalan belum lagi bukak walhal contraction da kuat... Then esoknye lagi 9hb3 pagi tu my beras bgtaw kate ade kluar lendir darah mase die nk mandi... Then after doctor check Alhamdulillah da bukak 3cm thari tu trus masuk labor room plus kene induce pakai drip n doctor kenjangkakan 645ptg die akn bersalin... But jalannya still 4cm... At last my beras decide nk operate sbb air ketuban keep leaking n ctg baby da xcantik... Takut baby lemas kt dalam...
So Alhamdulillah dekat jam10mlm gitu die selamat dibedah dan lahirlah baby boy seberat 3kg... Lahirlah seorang baby boy pada hari ulang tahun perkahwinan mommy... Walaupun bkn anak mommy, but mommy so happy...

Agak lame jugak die di hospital... Dalam 13hb baru die balik rumah... 
Mommy pun ape lgi, datang la melawat boboy n mama Nurul Attika... Hehehehe...
Ni picture boboy, Haidar Mikhail...
 
Sebijik muke mak die... Hehehehe...

Semoga Haidar Mikhail bin Dedy Gunawan menjadi anak yg soleh kepada mama n baba.. Aamiin... Welcome to motherhood my beras....

Monday, March 9, 2015

Happy 3rd anniversarry

Tepat jam 9mlm, genap la 3thun umur perkahwinan kami... Sekejap je rase 3thun, anak pon da ade sorang... Semoga hubungan ini terus kekal n bahagia till jannah... Aamiin...


Untuk suami terchennntaaa... Xtaw nk bg ucapan ape selain nk request xmo masak arini sbb xde air kat rumah... Hehehehehe.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...