CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Pages

~my lovely and cutey frens at blogspot~

Wednesday, May 27, 2015

SAMBUTAN HARI GURU SABAH 2015

abes skul time jew, my shuben bwak kitaorg pegi taman rekreasi hutan hijau sandakan... if i'm not mistaken laa... hehehehe... 

actually bukannya sambutan sangat pun cuma cikgu2 d seluruh sabah ni berkumpul then senamrobik same2...

tp malangnya mommy just selfie je ngan haneem.. xde plak nk amik gambar pak cik mak cik cikgu yg senamrobik ni... hehehehe











Monday, May 25, 2015

outdoor petang

petang ni bwak cik haneem main kat luar.. pegi berlegar2 d padang, memandangkan haneem suka berlari2 d padang, so mommy proceed je aktiviti petang ni.. hehehehe...

die start jalan da...
start da...
yeay!!!
ape punye mimik muke la die ni.. hehehhe
bajet fotoshoot
kutip2 laa
bajet gambar passport
abes semua die nk main

Wednesday, May 20, 2015

Trip To Jakarta

jakarta beb... actually bukan kami p satu keluarga pun, ni trip my shuben with classmate master die... lawatan pendidikan.. ok so tonite my shuben da nk kne grak p kk sbb diaorg semua brkumpul d airport kk, KKIA2..  

pagi ni my shuben amik cuti sbb nk setel psal passport d imigresen sandakan... kami bertiga pun terus ke pejabat imigresen sandakan untuk renew passport myshuben yg da hampir 3thun expired tu... hehehehe...

time dalam pejabat tu haneem ni jakun sket, ye lah asyik duk dalam rumah jew, sekali keluar g pejabat besar ade ekon trus jakun... lari sane sini, panjat kerusi, siap p kaunter mnyibuk time org lain nk buat passport... ehehehehe...

after setel buat passport tu kene tgu satu jam utk passport siap, so kami p beli aiskrim pasu yg tgh popular sangat tu... pasu kecik pun rm5 u ols taw... wow!!!!

ni la aiskrim pasunyer
tgok budak jakun ni hehehehe
after 1hour, my shuben nk g amik passport die, mcm bese la mommy n haneem wefie time!!!!





so after isya' td my shuben da naik bas ke kk... 
InsyaAllah esok pagi diaorg akan naik flight ke jakarta, semoga perjalananmu selamat sayang.. Aamiin...

pssstttttttt : ni ade MIL ai dtg teman tido, n haneem plak buat xmo tdo.. waaaa pengsan mommy...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...