CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Pages

~my lovely and cutey frens at blogspot~

Monday, June 20, 2016

15 ramadhan

Da separuh rupanya ramadhan, cepat rasenye ramadhan kali... N xde rase langsung excited nk raya thun ni... Xsangka thun lpas last puasa n raya dengan ayah, sempat jugak buat suprise kat ayah n ibu balik puasa... Hehehehe... Ayah muke terkejut time tu tp dlm mase yg same die bleter sbb mahal amik teksi drp epot ke dungun, lain kali xyah buat suprise, bgtaw je ayah nti ayah pegi amik, duit teksi tu buat byar minyak van ayah pun xmahal gitu.. 😅😅😅... Itulah ayah berleter je kejenyer... Ade je yg xkene, pastu xleyh duk diam, ade je keje die nk buat... 😅😅😅... 


Itulah kali terakhir berpuasa bersama ayah... Ya Allah sungguh kakak rindu dengar suara ayah 😢😢😢... Thun ni kadang2 bile time berbuka mulut ni mcm gatal je nak cakap "ayah xmasuk rumah lg ke? Nk bbuka da ni..." "Ayah berbuka kat masjid ke arini?"... Bile abis org solat terawih pun lpas sorang2 balik rumah, telinga ni seakan2 mencari mane suara ayah ni xbalik2 lagi... Ya Allah besar sungguh dugaan ramdhan kali ni... 

Rindu plak nk sahur makan nasik ngan dalca... Ayah kan suke dalca... Asal puasa je mesti ade dalca... Hehehehe... Karipap, ayah suke karipap... Tp semua tu tgal kenangan jew... Ayah da xde, dalca pun kami xmakan da skrg... Skrg ni musim bola, klu ayah ade mesti ayah xtdo kan tgok bola sampai sahur, tolong ibu panaskan lauk... U such a good husband and father, ayah... 

Semoga di bulan yang baik ni Allah mengampukan segala dosa kesilapan kita semua.. Aamiin...

N xlupa juga selamat hari bapa, ayah... 👨🏻
Banyak tahun da xdpt sambut same2 ngan ayah... Thn ni ayah da xde, rase terkilan n bersalah ni tebal  sangat dalam hati... 😭😭😭... Tapi kakak xlupa berdoa untuk ayah, baca yassin untuk ayah... Sbb kakak ♥️♥️♥️ sangat ayah, rindu ayah n xkan lupakan ayah sampai bila2... 😘😘😘

Ciuman ikhlas dari seorang ayah 😢😢😢

0 sweet comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...